Private Lease

Abonneer u op zorgeloos rijden

Mazda_CX-30_Private_Lease_BB

Voor een maandelijks bedrag maken we rijden met een nieuwe Mazda net zo eenvoudig voor u als eindeloos genieten van uw favoriete streamingdienst. Zonder voorschot of administratieve poespas. Private Lease biedt u een compleet dienstenpakket, binnen de leasingformule van uw keuze. Zo kunt u zich volop concentreren op het grenzeloze rijplezier van uw Mazda.

6 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR PRIVATE LEASE

1.     All-in formule

Betaal één vaste maandprijs die alle (rij)taksen, verzekeringen, onderhoud, herstellingen, onbeperkt zomerbanden en zelfs pechverhelping bevat.

2.     Flexibel contract

Kies zelf de duurtijd (tot 60 maanden) en het aantal kilometers (tot 180.000). Voeg optioneel een vervangwagen of winterwielen toe.

3.     Vaste huurprijs & voorspelbare kosten

Selecteer een vermindering van de te betalen franchise bij eventuele eigen schade of een dekking van de schade aan het einde van uw contract.

4.     Geen risico voor de restwaarde

Betaal noch een voorschot noch een laatste aflossing en heb geen zorgen over de herverkoopwaarde, want op het einde van uw contract levert u de wagen terug bij ons in.

5.     Eén centraal aanspreekpunt

U kan voor alle vragen terecht bij 1 contactpersoon die uw hele dossier beheert, zoals uw verzekering, het onderhoud en de herstellingen aan uw wagen.

6.     Rij zorgeloos

Elk Private Lease contract is steeds inclusief een full omnium verzekering en 24/7 pechverhelping in heel Europa.

PRIVATE LEASE IN 3 STAPPEN

 1. KIES UW MODEL

kiest uit het volledige Mazda-gamma het model, de uitvoering, de kleur en de opties die het best bij u passen. 

MAZDA2 HO­MU­RA

E-SKY­AC­TIV G 90PK 6MT

€325¹

PER MAAND

MAZDA CX-30 HO­MU­RA

E-SKY­AC­TIV G 122PK 6MT

€490¹

PER MAAND

MAZDA MX-5 ROAD­STER SKY­CRUI­SE

SKY­AC­TIV-G 132PK 6MT

399¹

PER MAAND 

2. BEPAAL HET TYPE CONTRACT

Rijdt u weinig? Of net heel veel? Wilt u een kort contract of liever een langere overeenkomst? De looptijd en het aantal kilometers van uw contract worden aangepast aan uw behoeften (tot 60 maanden en 180.000 kilometer).

3. KIES UW PAKKET EN OPTIES

Met Mazda Lease is alles is mogelijk. Van heel eenvoudig tot alles inbegrepen: op basis van de 3 onderstaande pakketen heeft u de keuze uit verschillende servicepakketten en extra opties.

KIES UW SERV­ICE­PAK­KET:

 

DRIVE

ENJOY

RELAX

Verzekering

V

V

V

Onderhoud & reparatie

V

V

V

Pechverhelping in Europa

V

V

V

Zomerbanden

V

V

V

Belastingen

V

V

V

Dekking schade einde contract

-

T.e.m. 500€

T.e.m. 750€

Vervangwagen

-

Categorie A

Categorie B

KIES UW OP­TIES:

  • Winterbanden
  • Vermindering van de forfaitaire schadeloosstelling

Meer weten?

Wie kan u het beste helpen dan uw Mazda-verderler! Welk model u ook in gedachten heeft, uw Mazda-verdeler werkt graag een voorstel op maat uit. Boek een afspraak en bespreek het samen.

1

Maandelijkse huurprijs BTWi, berekend op een duurtijd van 60 maanden en 40.000, met het servicepakket Drive, voor een bestuurder van 30 jaar. Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door Mazda Lease, een divisie van Axus nv, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (FSMA 016860 A en ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730).

Aanbod geldig tot 30/04/2022 op een selectie van modellen en voorbehouden aan particulieren woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier en van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden, het loonsoverdrachtdocument en de verklaring met het oog op verzekeringsdekking. De huurder beschikt niet over een herroepingrecht in het kader van deze huurovereenkomst. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Gelieve uw Mazda dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.